top of page

Bērnu golfa apmācība Mārupē

Pateicoties Viesturu Kluba prezidenta Kārļa Cinīša uzņēmībai, esam tikuši pie oficiālas licences, lai organizētu bērnu un jauniešu golfa nodarbības Mārupes novadā.


Sākot jau no 2022.gada jūnija - paldies Mārupes Ģimnāzijai - sporta laukumā pie skolas varējām uzsākt bezmaksas nodarbības pirmajiem mazajiem interesentiem. Paldies jāsaka Ilgvaram Lecim, kurš mums līdzēja iekārtot laukumu sagādājot drošības tīklu un citas treniņiem nepieciešamās lietas. Galu galā skola atrada iespēju piedāvāt sporta zāli nodarbībām.

Šobrīd jau no 2022.gada februāra katru sestdienu no plkst. 11:00-14:00 notiek nodarbības jaunajiem golferiem.

Pateicoties Golfa laukuma Viesturi pretimnākšanai, bērniem bija iespēja šī gada pavasarī nokļūt arī lielajā laukumā un treniņu laukumā, kas, protams, radīja pavisam citas izjūtas.


Arī Babītes vidusskola atrada iespēju iedalīt telpu jaunajiem censoņām.

Arī šajā skolā ceturtdienās no 17:00-20:00 notiek nodarbības.

Nodarbībās bērni mācās pirmos golfa soļus, koncentrēšanos, golfa etiķeti. Tāpat plānojam to pašu no 2024.gada janvāra rīkot Jaunmārupes sākumskolā.


Nodarbības vada Sandra Opite ar veselu svītu palīgiem. Tās nevarētu notikt bez Kārļa Cinīša, kurš arī ir galvenais papildus inventāra sagādātājs un īsts speciālists dažādu sacensību organizēšanā. Liels paldies Elitai Pertai, kura palīdzēja trenera prombūtnes laikā, kā arī brīvprātīgajiem palīgiem Madarai un Markusam.


Plānā ir arī jauna vieta ziemas nodarbībām ne tikai skolu audzēkņiem. Bet par to nākošreiz.

Lai visiem jauka ziema! Tomēr neaizmirstiet, ka ragavas taisa vasarā, bet golfu noslīpē ziemā. Sūtiet bērnus un mazbērnus apgūt golfa pamatus.



Trenere

Sandra Opite

29219699

bottom of page