top of page

Golfa aktivitātes Jūrmalā un Mārupes novadā



Golfa klubs Viesturi jau 2022. gada vasarā ir sācis jaunu projektu - bērnu apmācība golfā par brīvu. Šobrīd ziemas laikā nodarbības notiek Mārupes ģimnāzijas mazajā zālē - sestdienās. Visi interesenti laipni gaidīti nodarbībās. Iepazīsimies ar golfa spēles pamatprincipiem. Izmēģināsim golfa sitienus un sacentīsimies precizitātē - puterēšanā. Golfs prasa gan fizisku slodzi gan maksimālu koncentrēšanos.



Mūsdienās bērnu un jauniešu sportam Latvijā tiek pievērsta liela uzmanība, jo palielinoties mazkustības radīto problēmu lokam, sports un jebkura veida kustību aktivitātes tiek apzinātas kā veselīga dzīvesveida būtiska sastāvdaļa. Varam droši apgalvot, ka nodarbošanās ar golfu ir efektīvs līdzeklis harmoniska cilvēka veidošanā un audzināšanā.



Te nebūs laika spēlēt spēles telefonā, jo nodarbības ir azartiskas, interesantas. Brīdī, kad jaunais golferis nonāk uz lielā golfa laukuma, aizmirstas viss pārējais. Ir tikai maksimāla koncentrācija un vēlme gūt labu rezultātu. Vēlamies aicināt bērnus un jauniešus no 7 līdz 18(19) gadiem, kuri vēlas nodarboties ar golfu un sasniegt augstvērtīgus rezultātus atbilstoši savām spējām, iemācīties strādāt ar augstu atbildības sajūtu gan individuāli, gan grupā.






Cienījamie golfa kluba “Viesturi” biedri !

Lūdzu ziedot bērnu apmācībai lietotās bumbas, golfa inventāru bērniem un pieaugušajiem, golfa kausus ( lai būtu balvas sacensībās). Ziedojumus var nodot sapulces dienā 20.04.2023.

Sandra Opite




Laipni lūgti golfa nodarbībās!

Izmēģini savus spēkus un apgūsti ko jaunu!



Nodarbības notiek sestdienās no plkst. 11:00 – 14:00 Mārupes Ģimnāzijas mazajā sporta zālē.

Telefons informācijai 29219699, 29232896



bottom of page